KK006 Magic Wallet - Cina Benshang Impor & Ékspor

KK006 Magic Wallet

Pondok Description:

Jéntré produk: 1.Material: PU 2.Measurements: 10.5 * 7,5 * 0.7cm 3. Rincian internal: 5 liang kartu kiridit, 1 bil compartments, 1 saku seleting, 4.Item no.:KK006 Service: nyadiakeun layanan OEM & ODM , bisa nambahan logo ngaropéa, keur di item stock, MOQ nyaéta 100 PCS, pikeun orde baru MOQ nyaéta 500 PCS ka 1000 PCS.


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jéntré produk:

    1.Material : PU

    2.Measurements: 10.5 * 7,5 * 0.7cm

    3. Rincian internal: 5 liang kartu kiridit, 1 bil compartments, saku 1 seleting,

    4.Item no.:KK006

     

    Service: nyadiakeun  OEM ODM service, can add customized logo, for in stock item,MOQ is 100 pcs ,for new order MOQ is 500 pcs to 1000 pcs.


  • Saméméhna:
  • Hareup: